SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DR.HASAN AKGÜN: ”SEVGİ KAZANDI, BÜYÜKÇEKMECE KAZANDI!”

DR.HASAN AKGÜN: ”SEVGİ KAZANDI, BÜYÜKÇEKMECE KAZANDI!”
Bu haber 05 Nisan 2019 - 17:38 'de eklendi.

6.Kez Büyükçekmece Belediye Başkanı seçilen Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de sevgi ve kardeşliğinin kazandığını söyledi.

Büyükçekmece ailesine bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Akgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli büyük Büyükçekmece ailem, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde halkımızın teveccühü sonucu Büyükçekmece’de hizmete devam dediniz. Omuzlarımıza yüklediğiniz sorumluluğun ve bize tevdi ettiğiniz kutsal görevin sorumluluğu ve bilinci içerisinde olmaya devam edeceğiz. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde bize oy versin vermesin tüm halkımızı sevgi ile kucaklayarak “Derman Belediyeciliği” yapmaya devam edeceğim.

Seçim kampanyası sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükçekmece ailemize, sivil toplum kuruluşlarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize, bize oy veren vermeyen tüm halkımıza, seçim günü okullarda ve sandıklarda görev yapanlara, okul ve kat sorumlularına, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlayan İlçe Seçim Kurulumuza ve emniyet güçlerine şahsım ve meclis üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunarım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER