SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DR. EKREM YILMAZ, BÜYÜKÇEKMECE’YE DEVA OLACAK!

DR. EKREM YILMAZ, BÜYÜKÇEKMECE’YE DEVA OLACAK!
Bu haber 22 Aralık 2020 - 11:09 'de eklendi.

İlçe kamuoyu tarafından merakla beklenen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Büyükçekmece İlçe kurucu Başkanı Büyükçekmece Mimaroba da bulunan Özel Medicell Tıp Merkezi Kurucusu Dr. Ekrem Yılmaz oldu. 

Deva Partisi teşkilat işleri başkanı eski bakanlardan Nihat Ergün ve İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan’ın elinden mazbatasını alarak Büyükçekmece’de partinin ilçe teşkilatını kurmak için kolları sıvayan Dr. Ekrem Yılmaz, Gazetemiz İç SES’e açıklama yaparak ‘DEVA ülkemizde ve Büyükçekmece’de geleceğe iz bırakacak politikalar geliştirecek, bizler de katkı sunmaya çalışacağız’ dedi…

“Siyasete ilk adım”

Büyükçekmece Mimaroba da bulunan Özel Medicell Tıp Merkezi Kurucusu olan Dr. Ekrem Yılmaz ilk defa aktif siyaset yapacağını kaydederek şunları söyledi; ‘1966 Artvin doğumluyum. Lise öğrenimimi memleketimde tamamladım. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Önce memleketimde sonra 15 yıl Erzurum Aşkale’de pratisyen hekimlik görevlerinde bulundum. 2005 yılında İstanbul’da görevime devam ederek sonrasında şimdi Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Özel Medicell Tıp Merkezi’ni kurdum. Daha önce hiç aktif siyaset girişimim olmadı. Ancak insan bir süre sonra bilgisini, birikimini, imkanlarını paylaşmak istiyor, ülkesi için, çocukları için, insanlık için birşeyler yapmak, geleceğe katkı sunmak istiyor. Ben de gerek sağlık sektöründe ülkeme katkı sunmak için, gerek yaşadığım bölge insanlarına kol kanat olmak için aktif siyaset yapmaya karar verdim. Bu kararı almamda bir anlamda Sayın Ali Babacan’ın ortaya çıkarak parti kurma çalışmaları içerisinde yaptığı konuşmalar da oldu.’ Diye konuştu.

“Öncelik Liyakat”

Deva Partisi camiasına adım atıldığında gördüm ki, burada gerçekten liyakate önem verilmekte, kendi işinde başarılı olanlar, kendi ayakları üzerinde duranlara yönetici görevi verilmekte, diye sözlerini sürdüren Dr. Yılmaz, biz de en kısa sürede bu prensibi ölçü alarak Büyükçekmece ilçe teşkilatımızı kurarak halkımızın karşısına çıkacağız ve Büyükçekmece için yapıcı politikalar geliştireceğiz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER