SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DOSTLUĞUN, KARDEŞLİĞİN VE MİSAFİRPERVERLİĞİN ADI ÇATALCA

DOSTLUĞUN, KARDEŞLİĞİN VE MİSAFİRPERVERLİĞİN ADI ÇATALCA
Bu haber 16 Mart 2022 - 11:02 'de eklendi.

Çatalca’da Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesinin ardından, ilçe sadece Çatalca’ya kazandırılan devasa projeler ve kültür etkinlikleriyle değil, vefasıyla da bölgemizde adından çokça söz ettiriyor. Tüm dünyayı her anlamda etkisi altında bırakan Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi sadece iki ülkedeki askerleri değil sivilleri de fazlasıyla etkiledi. Çatalca’da evi bulunan ve Ukrayna’da çalışan Sinan Dolgan, kendisi ailesiyle dönüş yaparken, yanında komşusunu da eşi ve çocuklarıyla birlikte Çatalca’ya getirdi.

Bu durumu duyan Başkan Mesut Üner, yine tüm duyarlılığıyla birlikte yine harekete geçti ve aileyi evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında karşılarında Başkan Mesut Üner ve gören Ukrayna’lı ailenin çocukları, Ukrayna ve Türkiye bayrakları sallayarak samimi bir karşılama gerçekleştirdi. Bu samimi karşılama sırasında Başkan Mesut Üner’in oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı. Aile ile sohbet ederek moral veren Başkan Mesut Üner, ailenin her türlü maddi ve manevi yanlarında olacaklarını ifade ederek, beraberindeki ziyaretçi ekip arkadaşlarına hemen gereken çalışmaların başlatılması talimatı verdi. Ukrayna’lı ailenin, Başkan Mesut Üner’in gösterdiği ilgi karşısında yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Çatalca’ya savaştan kaçan Ukrayna’lı aileyi ziyaretinden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Ukrayna‘daki savaştan eşi ve iki çocuğuyla kaçan Sinan Dolgan, Ukrayna’lı komşularını da yanında Türkiye’ye Çatalca’mıza getirdi. Bizlerde Türkiye’mizin ve Çatalca’mızın misafirperverliğini göstermek için, kendilerini ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında her türlü ihtiyaçları için, sonuna kadar yanlarında olduğumuzu ifade ettik ve gereken çalışmaları hemen başlattık. Çatalca’mız sadece son yıllarda ilçeye kazandırdığımız mega projelerle değil, vefasıyla da anılmaya sonsuza kadar devam edecek.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER