SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Doğan amcaya ziyaretçi akını…

Doğan amcaya ziyaretçi akını…
Bu haber 24 Eylül 2019 - 16:08 'de eklendi.

Geçtiğimiz gün evinin merdivenlerden düşerek kafa travması geçiren Recep Erol’un babası Doğan amcaya, geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. 

Büyükçekmece siyasetinin önde gelen isimlerinden Recep Erol’un, babası Doğan Erol’un kaza sonucu kafa travması geçirdiğini öğrenen birçok siyasetçi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hem tedavi gördüğü hastenede hemde evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar. Doğan amcayı dün evinde ziyaret edenlerin arasında Kırklareli Pehlivanköy İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, vardı. Başkan Açıkel, beraberinde Büyükçekmece Dizdariye mahalle muhtarı Celal Büyüközer ve İbrahim Baloğlu, ile birlikte Doğan Erol’a, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Büyükçekmece’nin yerli ailelerinden ve bölgemizin tanınmış siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden Mali müşavir Recep Erol’un babası Doğan amca, geçtiğimiz gün evinin merdivenlerden düşmüş ve kaza sonucu kafa travması geçirmişti. Bir süre hastanede tedavi gören Doğan amca, şimdi büyükçekmece de evinde dinlenirken olayı duyan bir çok siyaset, iş dünyası, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve dostlarının geçmiş olsun ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor…

Ziyaretlerden dolayı dostlarına teşekkür eden Recep Erol, çok şükür babamızın sağlığı iyiye gitmektedir Allah tüm hastalarımıza şifasını versin, Allah herkesten razı olsun dedi.

Bizde İç SES Gazetesi ailesi olarak Doğan amcaya, tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER