SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

DEVA PARTİSİ’NDEN ESNAF ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ’NDEN ESNAF ZİYARETİ
Bu haber 23 Şubat 2021 - 17:29 'de eklendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Büyükçekmece ilçe yöneticileri çarşı esnafını ziyaret ederek kendilerini tanıttılar ve partilerinin hedeflerini anlatarak esnafın görüşlerini dinlediler.

Dün ilk defa çarşı esnafıyla pandemi tedbirleri kapsamında buluşan DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz’a, partinin ilçe kurucu yöneticileri arasında yeralan eski Büyükçekmece belediye başkan yardımcılarından ve meclis üyelerinden Coşkun Kaynak ile Büyükçekmece eski Cumhuriyet mahallesi muhtarı İhsan Alev’in yanısıra partinin kurucu yöneticileri eşlik ettiler.

“Aynı dert!”

Ziyaret sonrası gazetemize değerlendirmede bulunan DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, bu bizim ilk esnaf ziyaretimiz ama müthiş bir teveccüh ile karşılaştık. DEVA Partisi’ne gösterilen ve her geçen gün artan ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Esnaf ziyaretlerinde Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını ilettik ve dertlerini dinledik. Tüm çarşı esnafının derdi aynı geçim sıkıntısı, Bunun çözümü içinde Gördük ki halkımızdan genel başkanımız Ali Babacan’a özellikle ekonomi yönünden çok ciddi ümitleri var, herkes ekonominin Ali Babacan ile düzeleceğini düşünüyor. Zaten Türkiye’nin iki önemli gündemi var birisi adalet ikincisi de ekonomi Ali Babacan ve Deva Partisi’de bunları getirmek için yola çıktı dedi.

Başkan Yılmaz, Bizim parti olarak her kesimden halkımızla buluşmamız devam edecek, Nisan ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamayı hedefliyoruz, kongrelerimiz sonrasında ise daha geniş katılımlı programlar gerçekleştireceğiz. Tüm çarşı Esnafımıza gösterdikleri samimi ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, inşallah aydınlık yarınlara hep beraber ulaşacağız diye konuştu.

Bu arada ilçede çeşitli STK ve kurumlara ziyaretlerini sürdüren DEVA Partisi yöneticileri bu kapsamda bugün de Büyükçekmece belediye Başkanı DR. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER