SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CUMHURİYET MEYDANI – ADINA VE ÇATALCA’YA ÇOK YAKIŞTI

CUMHURİYET MEYDANI – ADINA VE ÇATALCA’YA ÇOK YAKIŞTI
Bu haber 05 Kasım 2021 - 11:27 'de eklendi.

Çatalca halkı, Başkan Mesut ÜNER’in göreve başlamasından bugüne periyodik olarak ilçenin büyümesi ve gelişmesi istikametinde gelen yeni projelerle, temel atma törenleriyle ve açılışlarla adeta tarihi günler yaşamaya devam ediyor.

Şehirler ve kentler meydanlarıyla anılır sözünden yola çıkan ve aynı zamanda mesleği mimar olan Başkan Mesut ÜNER, çalışmalarını bu yönde de devam ettirdi. İlçe meydanındaki Millet Bahçesi, Katlı Otopark ve Kaymakamlık Binası projeleri ilçeye kazandırılması için gün sayılırken, deprem riski yüksek ve dayanıksız raporu bulunan Belediye İş Hanı yıkılarak, modern Ticaret Merkezi yapımı için çalışmalar başladı. Kent meydanındaki en önemli alan Cumhuriyet Meydanı çalışmaları ise son buldu ve ilçe halkının hizmetine sunuldu.

Modern bir görünme sahip olan,  Çatalca halkı tarafından büyük bir beğeni alan ve yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Çatalca’mızda adına yakışır bir meydan kazandırdık. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büstünün de bulunduğu yapımını tamamladığımız Cumhuriyet Meydanımız Çatalca’mıza çok yakıştı. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER