SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt’ta halkla buluştu…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt’ta  halkla buluştu…
Bu haber 06 Mart 2019 - 15:14 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt’ta düzenlenen mitingte çoşkuyla karşılandı. Erdoğan, Esenyurtlular başta olmak üzere Türk halkından tercihlerini hizmet siyasetinden yana kullanmalarını istedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimler öncesi Esenyurt’ta düzenlenen mitinge katılarak Esenyurtlulura hitap etti. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge büyük katılım olurken, Erdoğan vatandaşlar tarafından çoşkuyla karşılandı. Mitinge AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilat Başkanı Yasir Çelik Erdoğan’ı miting alanın girişinde karşıladı.

25 yıldır İstanbul’a hizmet ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi “  Bize inanan ve güvenenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da sizin için, İstanbul için, ülkemizin ve milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Ne Büyükşehir Belediyesi’ni CHP zihniyetinden kurtardığımız 1994’ten ne de ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendiğimiz 2002’den bu yana sizlere mahcup olmadık. 17 senedir bütün Türkiye’ye azimle hizmet götürüyoruz. 25 yıldır İstanbul’a onurla, gururla hizmet ediyoruz. 40 yıldır milletimize hizmetkar olmanın şerefini yaşıyoruz. Kardeşlerim siz yetki verdiğiniz, Rabbim de ömür verdiği sürece inşallah bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Türkiye’yi 2023 hedefleriyle buluşturmadan, 2053 ve 2071 vizyonumuzun temellerini sağlam bir şekilde atmadan bize durmak, dinlenmek yok. Esenyurtlu vatandaşlarımdan bir kez daha desteklerimi bekliyorum.31 Mart’ta tekrar durmak yok, devam inşallah demenizi bekliyorum. 31 Mart’ta tevazu samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyor muyuz? Tercihimizi hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz?”

Esenyurt metropol ilçe olacak

Erdoğan’ın gelişinden önce Esenyurtlulura hitap eden AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci Esenyurt’un dünya liderini karşıladığını vurgulayarak “İlçemizi şereflendiren  Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum . Son 10 yılda çamurlu yollardan bir yere gelen Esenyurt’u daha müreffeh bir hale getireceğiz. 100 projemizle Esenyurt’u metropol bir ilçe haline getireceğiz. Din dil ırk mezhep gözetmeksizin bir milyonun belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Cumhurbaşkanı Esenyurt’ta hizmet yapma işini kardeşinize emanet etti. Hep beraber çalışmaya söz veriyor musunuz? Daha güçlü, daha marka bir Esenyurt için durmak yok yola devam diyoruz” dedi. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de Esenyurtluların başkanı olmaktan dolayı kendini mutlu hissettiğini belirterek “ Her zaman bu alanları dolduruyorsunuz. Biz ülke olarak kendimizi bir isme emanet ettik . O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.  Şu an kıymetli cumhurbaşkanımız bize bir emanet gönderdi . Azmi Ekinci Bey’i. O emaneti her zaman sahip çıkacak mıyız? Ben de kendim için çalıştığımdan yüzde yüz fazla daha fazla çalışacağıma söz veriyorum. Emrinizdeyiz” dedi.  Mitingden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Esenyurt Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER