SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 18 Aralık 2023 - 9:02 'de eklendi.

Yerel seçimlere dört aydan az bir zaman kala AK Parti’de aday belirleme süreci devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İl Başkanlığında İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıda temayül yoklaması yapıldı. Aday isimleri kapalı zarfla Erdoğan’a teslim edildi.

AK Parti yerel seçim hazırlıklarına hız verdi. İstanbul’da adayların belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın başkanlığında yapılan toplantıya İstanbul İl Teşkilatı’ndan yaklaşık 500 kişi katıldı.

İstanbul il başkanı, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları gençlik ve kadın kolları başkanları da toplantıdaydı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları ve bazı milletvekilleri de toplantıya katılanlar arasındaydı.

Toplantıya katılanlara form dağıtıldı, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için 3 isim istendi.

Diğer ilçeler için “Mevcut belediye başkanları kalsın mı gitsin mi?” sorusu yöneltildi.

Toplantının ayrıntılarını anlatan Parti Sözcüsü Ömer Çelik Çelik, oylama bittikten ve kapalı zarflar teslim edildikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat mensuplarının görüşlerini dinlediğini ifade etti.

Seçim takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız belirttiği gibi ifade ettiler. Bu çalışmalar aralık ayının sonuna kadar inşallah yetişecektir. Adayların ortaya çıkarılması konusunda tabii ki titiz çalışmaları yapacağız. Esas olan bu çalışmalarla iradenin ortaya çıkmasıdır. Ama onun ötesinde de herhangi bir şekilde geciktirmek gibi bir yaklaşımımız yok. Olgunlaştığı anda açıklayarak bir an evvel seçimler için teşkilatlarımızı ve adaylarımızı meydana çıkaracağız. Çünkü AK Parti teşkilatları ve Cumhur İttifakı topyekun milletimizle yeniden buluşmak için sabırsızlanıyor.” dedi.

Ankara adayını belirlemek için de gelecek hafta Cumhur İttifakı’nda görüşmeler devam edecek. Heyetler son kez bir araya gelecek. Çıkarılacak yol haritası liderlerle paylaşılacak.

Son sözü liderler söyleyecek. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir araya gelmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER