SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çoruhlu ailesinin acı günü…

Çoruhlu ailesinin acı günü…
Bu haber 23 Şubat 2019 - 19:29 'de eklendi.

Çoruhlu ailesinin acı günü…

Büyükçekmece CHP ilçe sekreteri Kadir Çoruhlu, Annesi Fatma Çoruhlu’yu kaybetmenin acısını yaşadı. Kadir Ve Abisi Ahmet Çoruhlu’yu  bu acı günlerinde dostları ve çok sayıda siyasiler yalnız bırakmadılar.Uzun süredir rahatsızlık yaşayan ve dün yaşama veda eden Merhume Fatma Çoruhlu, (79) Bugün Öğlen namazına müteakiben Kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece yeni mezarlığında toprağa verildi.Merhûme Fatma Çoruhlu’nun Büyükçekmece Merkez Cami de öğlen namazına müteakiben  Kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine yoğun bir kalabalık katıldı.

Siyasiler Bu Cenazede Buluştu!

Ahmet ve Kadir Çoruhlu, Kardeşlerin acısını paylaşanlar arasında CHP Milletvekili Dr. Ali Şeker, Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanısıra CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Beylikdüzü ilçe başkanı Ali Aydın, İyi Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Fatih Gürakar, CHP İBB Meclis üyesi Mimar Tarık Erdoğan Ve çok sayıda bölgemiz Siyaset, Spor, Sanat, İş ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile Merhûmenin eş dost ve akrabalarının oluşturduğu yoğun bir kalabalık katıldı.

İç SES Gazetesi Ailesi olarak bizde Merhûmeye  Yüce Allah’tan rahmet, Çoruhlu ailesine başsağlığı diliyoruz, Mekanı Cennet Olsun….

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER