SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Comolli’den ‘Gomis’ açıklaması

Comolli’den ‘Gomis’ açıklaması
Bu haber 28 Haziran 2019 - 11:22 'de eklendi.

Transfer etmek istediğim oyuncu ile halka açık bir yerde görüşmem

2017-18 sezonunda Galatasaray formasıyla lig şampiyonluğu yaşayan ve gol kralı olan 33 yaşındaki futbolcu, ailesiyle birlikte soluğu İstanbul’da aldı. İstanbul’da dolaşarak alışveriş yapan Gomis daha sonra boğaz turu yaparken kendisine sevgi gösterisinde bulunanları geri çevirmedi.

Öte yandan Gomis’in Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edilirken sarı lacivertli yetkili konuyla ilgili olarak beIN Sports’a konuştu.

Gomis ile arkadaş olduklarını söyleyen Comolli, “Gomis benim arkadaşım. İstanbul’dayken görüşüyoruz ama daha fazlası yok. Transfer etmek istediğim oyuncu ile halka açık bir yerde görüşmem” ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımıyla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Gomis, geçen sezon oynadığı 40 maçta 28 gol atıp 6 asist yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER