SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇOKAN: “ÇOCUKLARIMI BÜYÜTTÜĞÜM MAHALLEME VEFA BORCUM VAR”

ÇOKAN: “ÇOCUKLARIMI BÜYÜTTÜĞÜM MAHALLEME VEFA BORCUM VAR”
Bu haber 08 Ocak 2024 - 19:17 'de eklendi.

Mart yerel seçimlerinde Büyükçekmece Çakmaklı mahalle muhtar adayı olarak yola çıkan Davut Çokan, Çakmamlı Mahallesi’ne hizmet etmenin yanında özellikle de çocuklarımı büyüttüğüm bu mahallemin değerlerine değer katmak ve vefa borcumu ödemek için bu göreve talibim dedi.

Adaylığıyla ilgili Gazetemize açıklamalarda bulunan Çakmaklı mahalle muhtarı adayı Davut Çokan,Yaklaşık 15 yıldır ikamet ettiğim, evlendiğim ve çocuklarımı büyüttüğüm mahallemin daha iyi noktalara gelmesi için, var olan sorunlarımızı daha yüksek sesle dile getirmek, çözüme kavuşturmak ve en önemlisi de mahallemize olan vefa borcumuzu ödemek için 2024 yılında yapılacak olan mahalli idare seçimlerinde Çakmaklı Mahallemizin muhtarlığına talibim diye konuşmuştu.

“Her Kesimle İç İçe Birlikte Yönetim”

Davut Çokan, mahallemizin değerli sakinlerinin teveccühü ile bu kutsal göreve getirildiğim takdirde “gecemi gündüzümü bilgi ve birikimimi mahallem için kullanmayı istiyorum” ifadelerini kullandı. Çağdaş, çevreci ve yenilikçi bir yönetim için yola çıkan Büyükçekmece Çakmaklı Mahalle muhtar adayı Davut Çokan, Yaklaşık 15 yıldır ikamet ettiği Çakmaklı Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, bu sorunların ortadan kalkması için var gücüyle çalışacağını ve geleneksel muhtarlık kalıbının dışına çıkarak, her kesimle iç içe birlikte yönetme anlayışını etkin kılmak üzere göreve talibim” diye konuştu.

Çokan, Mahallemizin ihtiyacı olan projeler için ilgili kurum ve kuruluşlarla etkin iletişim ve işbirliği içersinde olacağımız yeni bir dönemin hayalini kuruyor şimdiden bunun heyecanının yaşıyoruz. Değerli mahalle sakinlerimiz bu hayallerimiz için sizlerin desteğini bekliyoruz. Bize görev verirseniz Çakmaklı Mahallesinin sorunlarını yakından bilen birisi olarak bu sorunların ortadan kalkması için var gücümle çalışacağıma şimdiden söz veriyorum…

Davut Çokan Kimdir?

1981 Mardin Artuklu doğumlu olan Davut Çokan, Lise mezunu ve 15 yıldır Çakmaklı mahallesinde ikamet etmektedir. 2019 yerel seçimlerde Çakmaklı mahallesinde Erkan Eski’nin muhtarlığı kadrosunda aza olarak göreve seçilen Çokan, 2012-2015 yılları arasında mahallenin önde gelen yerleşim yeri Gölşehir sitesinde elektrik teknikeri olarak çalışmış ve şimdilerde Elektrik ve güvenlik sistemleri üzerine uygulama firması ile birlikte Led aydınlatmaları üzerine imalatı bulunmakta evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER