SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇOCUKLAR BURADA YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

ÇOCUKLAR BURADA YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR
Bu haber 19 Temmuz 2023 - 11:33 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin 28 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları’nda çocuklar daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirerek yeteneklerini keşfediyor.

Çocukların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelerek beden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Esenyurt Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları devam ediyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte eğitimlerine başlayan Yaz Spor Okulları’nda; tekvandodan karateye, futboldan voleybola, baleden yüzmeye kadar 28 farklı branşta eğitim veriliyor. Belediyeye ait spor salonlarında yapılan derslerde, 7-14 yaş grubundaki çocuklar hem bedensel olarak kendilerini geliştiriyor hem de eğitim döneminin stresini atıyor. Derslerde antrenörleri tarafından yetenekleri keşfedilen öğrenciler, ilgili oldukları alanlara yönlendirilerek, o alanda kendilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

Hem eğlence hem eğitim

Spor okullarında yeteneğine uygun olarak eğitim alma imkânı bulduğunu söyleyen kursiyer Çınar Çekiçoğlu, “Burada yaz tatillerinde spor yapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla hem güzel vakit geçiriyoruz hem de eğitim alıyoruz. Burada bulunmaktan ve arkadaşlarımla birlikte olmaktan çok mutluyum. Hocalarımız bizimle ilgileniyorlar ve bizi yetenekli olduğumuz spor dallarına yönlendiriyorlar. Bize bu imkânı tanıdığı için Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER