SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NİN ÖN KAYITLARI BAŞLADI

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NİN ÖN KAYITLARI BAŞLADI
Bu haber 06 Ocak 2023 - 11:12 'de eklendi.

Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinde eğitim veren akademisyenlerin, Esenyurtlu çocukları geleceğe hazırlayacağı Çocuk Üniversitesi’nin ön kayıtları başladı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un projeleri arasında yer alan ve Türkiye’de model olacak olan üniversitenin kayıtları 13 Ocak’a kadar devam edecek.

Esenyurtlu çocukları bilime ve sanata yönlendirmek, ilgi duydukları ya da yetenekli oldukları alanlarda donanımlı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi, ön kayıtlarını almaya başladı. 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri bu üniversitede sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekleyici aktivitelerle dolu bilimsel programlarda eğitim alacak. Fen, Matematik, Geometri, Temel Mühendislik, İşletme ve Ekonomi, Felsefe, Sosyoloji ve Antropoloji, Psikoloji, Uygarlık Tarihi ve Kültürler, Edebiyat, Hukuk derslerinin yanı sıra Yapay Zekâ, Uzay Bilimleri, Bilişim Teknolojileri, Robot Atölyesi, Drone Atölyesi, Enerji Üretimi, Fotoğrafçılık, Tiyatro, Sinema Atölyesi ve Duygusal ve Psikolojik Gelişim eğitimleri de verilecek.

Çocuk Üniversitesi’nin ön kayıtları Sürekli Eğitim Merkezi’ne yapılacak. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi, merkezin 0212 699 64 36 numaralı telefonu aranarak alınabilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER