SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇİLELİ YOLLAR ESENYURT BELEDİYESİ İLE TARİHE KARIŞIYOR

ÇİLELİ YOLLAR ESENYURT BELEDİYESİ İLE TARİHE KARIŞIYOR
Bu haber 28 Ekim 2022 - 11:16 'de eklendi.

Esenyurtluların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için yol düzenleme çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, Akşemseddin Mahallesi’nde 610 metrelik toprak yolu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

İlçe genelindeki cadde ve sokakların bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan Akşemseddin Mahallesi’nde daha önce toprak yol olan 290, 291, 292 ve 293. sokaklarda asfalt serimi yaptı. Bölgede bulunan fabrikaların ve vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı 610 metre uzunluğundaki birbirine bağlantılı dört sokak asfaltlanarak, yol çizgileri çizildi. Yeni bir görünüme kavuşan yol, vatandaşların kullanımına açıldı. Yetkililer, asfalt ve parke yol çalışmalarının ilçe genelinde hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER