SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN’DAKİ SEÇİMLER İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİLER.

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN’DAKİ SEÇİMLER İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİLER.
Bu haber 03 Ekim 2022 - 11:23 'de eklendi.

Büyükçekmece Kumburgaz’da Bulgaristan’daki parlamento seçimleri için sandık başına giden çifte vatandaşlar, Kumburgaz Serdar Adıgüzel Ortaokulunda kurulan sandıkta oy kullandılar.

Bulgaristan’daki erken genel seçim kapsamında, İstanbul’da yaşayan Bulgaristan vatandaşları sandık başına gitti. Saat 07.00 itibarıyla kent genelindeki çeşitli semtlerde kurulan sandıklarda oy kullandılar. Bu kapsamda Büyükçekmece de yaşayan çifte vatandaşlarda  bugün Kumburgaz Serdar Adıgüzel Ortaokulunda kurulan sandıklarda oy kullanırken, bazı siyasilerde oy kullanmaya gelen çifte vatandaşları yalnız bırakmadılar.

Kumburgaz Serdar Adıgüzel Ortaokulunda oy kullanan çifte vatandaşları ziyaret eden siyasilerden CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve partili belediye meclis üyelerinden, Ahmet Şahin, Murat Erçağ, Nevzat Sezen, Fatih Çınar ile Eren Savaş’ın yanısıra Büyükçekmece’nin renkli siyasilerinden SMMM Recep Erol, oy kullanmaya gelen çifte vatandaşları yalnız bırakmadılar ve seçimin vatana millete hayırlı olması temennisinde bulundular.

Öte yandan Bulgaristan’nda Hükümetin kurulamaması nedeniyle 3. kez seçime gidilmesi vatandaşın seçime ilgisini azalttığı ve katılımın düşük olduğu dikkat çekti.

Erol: “Bizler Türk ve  Müslümanlar Olarak Kenetlenmeliyiz

Büyükçekmece Kumburgaz Serdar Adiguzel okulunda   oy kullanma işleminde herhangi bir sorun yaşanmaması için gün boyu Büyükçekmece ilce  sorumlusu Mustafa Sönmez, Rumeli Turkleri Genel Başkan Yardımcısı  Nadir Saatçioğlu ile birlikte yoğun çaba sarfeden Büyükçekmece’nin renkli siyasilerinden Ak Parti geçmiş dönem ilçe başkanı ve İBB meclis üyesi Recep Erol ise secime iliskin gazetemize yaptığı değerlendirmede, insanlar seçimden artik sıkıldı 18 ayda bu yapılan 4. Seçimdir. İnşallah seçim sonrasi bizimde icinde oldugumuz hükümet kurulur ve Bulgaristan’da yaşam daha iyi olur. Gectigimiz donem enflasyon hayat pahaliligi ve yaşam zorlukları nedeniyle soydaşlarımızın büyük bölümü işsiz kaldılar. Onun için istikrarlı bir hükûmetin kurulup fiyat artışlarına acil mudahele edilmesi ve sosyal sorunlara çözüm bulunması gerekiyor. Bundan sonraki süreçte tüm soydaşlarımızın partilerine sahip çıkması ve demokratik haklarını sonuna kadar kullanması gerekli. Secime katılım oranı %35 olsada bizler Türk ve  müslümanlar olarak hepimiz % 100 olalım ayrıca her secim özveri ile  çalışan Mustafa Sönmez ve ekibine, yerel yonetimlere ve başkanına hükümetimize ve temsilcilerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER