SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘’ÇİFTÇİLERİN YOLU AÇIK OLSUN’’

‘’ÇİFTÇİLERİN YOLU AÇIK OLSUN’’
Bu haber 12 Mayıs 2021 - 9:39 'de eklendi.

Havaların güzelleştiği ve hasat mevsiminin yaklaştığı içinde bulunduğumuz dönemde, Çatalca Belediyesi Başkan Mesut Üner’in talimatı ile çiftçiler için seferber oldu.

Mesleği Mimar olmasıyla birlikte çiftçi bir ailede yetişen ve çiftçi sorunlarına hakim olan Başkan Mesut Üner, çiftçilerin hasat döneminde arazilerine ulaşması sırasında karşılaştıkları sorunların çözümü ile ilgili geçen yıl olduğu gibi bu yılda hemen harekete geçti.

Başkan Mesut Üner’in talimatı ile Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri konunun çözüme kavuşması için çalışmalara hızla başladı.

Çiftçilere bu önemli hizmet yolunda yaptığı çalışmalar sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’İstanbul’un en bereketli topraklarını barındıran Çatalca’mızda daha önce İzzettin ve Ormanlı Mahallelerimizde kantar yapımını sağlayarak çiftçilerimizin hizmetine sunmuştuk. Şimdide Çatalca’mızda çiftçimizin büyük emekler vererek ortaya çıkaracağı mahsulüne sorunsuz ulaşmaları için ilçemiz genelinde her yıl olduğu gibi bu yılda ekiplerimiz 2 bölgeye 2 grup halinde ayrılarak traktör ve biçerdöverler için tarla yol ağlarında reglaj çalışmalarına başladı. Başlayan ve tüm mahallerde devam edecek çalışmalarımız sona erdiğinde toplamda 200 kilometrelik reglaj yolunu çiftçilerimizin hizmetine kazandırmış olacağız. Bereketli Çatalca topraklarımızda alın teri döken tüm çiftçilerimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun.’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER