SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇİFTÇİLERDEN SİLİVRİ GIDA BANKASI’NA DESTEK

ÇİFTÇİLERDEN SİLİVRİ GIDA BANKASI’NA DESTEK
Bu haber 07 Ağustos 2019 - 10:01 'de eklendi.
Silivrili çiftçiler Doğay Özer, Nejat Özkanlı ve Sedat Bakır, ürettikleri nohutlardan Silivri Gıda Bankası’na getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için destek oldu.

Silivri’de yaşayan ihtiyaç sahibi kimselere gıda yardımında bulunan Silivri Gıda Bankası’na bir destek de çiftçilerden destek geldi. Alipaşa ve Çeltik bölgesinde ürettikleri nohutları dernek merkezine getiren çiftçiler Doğay Özer, Nejat Özkanlı ve Sedat Bakır bağışlarıyla örnek davranış sergiledi. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşılması için Gıda Bankası’na katkıda bulunan çiftçiler, “İlçemizde yardıma muhtaç insanlara ulaştırılması için ürettiğimiz nohutlardan Gıda Bankasına getirerek bağış yaptık. Bu hizmeti verenlere teşekkür ederiz” dediler.

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLERE TEŞEKKÜR

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yardımlaşma kültürüne örnek teşkil ettiğini belirterek çiftçilere teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Yoksulun yetimin yanında olan bir yönetim anlayışımız var. Silivri Gıda Bankası’na yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hassasiyetle hareket ediyoruz. Hayır hasenat işleyen herkesten Allah razı olsun. Değerli çiftçilerimize yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER