SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP’LİLER ADLİYEDE BULUŞTU!

CHP’LİLER ADLİYEDE BULUŞTU!
Bu haber 29 Eylül 2021 - 11:02 'de eklendi.

CHP İstanbul Milletvekilleri ve ilçe başkanları, CHP Büyükçekmece’ye destek için Büyükçekmece Adliyesi’nde Büyükçekmece İlçe Başkanlığının 23 Haziran seçimleri öncesi çadırlarına yapılan saldırı sebebiyle açılan davanın duruşmasında bir araya geldiler.

23 Haziran 2019’da gerçekleşen ikinci İBB seçim çalışmaları sırasında Büyükçekmece sahilinde kurulan CHP Büyükçekmece’nin çadırına ve standında yönelik saldırıların ilk duruşması gerçekleşti.

Büyükçekmece Adliyesinin 19 Mayıs mahallesinde bulunan ek hizmet binasındaki duruşmaya CHP İstanbul Milletvekilleri ve ilçe başkanları, CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve yönetimine destek için yoğun bir katılım gösterdiler.

Gökbulak: Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.

Yaşanan olay hakkında Gazetemize açıklamada bulunan CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, 23 Haziran 2019 da gerçekleştirilen 2. İBB Başkanlığı Seçimlerinden önce Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığımızca  propaganda amaçlı olarak kurulan Çadırımıza 30 Mayıs 2019 tarihinde saldırı düzelenmiş, çadırımıza, propaganda malzemelerimize zarar verilmiş ve partililerimiz darp edilmiştir. Bugün bu davanın ilk duruşması gerçekleşti. Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum dedi.

Başkan Gökbulak, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşekkürlerini ileterek, Vakaya ilişkin Büyükçekmece 6. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmeye başlanan davada desteklerini esirgemeyen ve bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na, Milletvekillerimiz Zeynel Emre’ye, Özgür Karabat’a, Ali Şeker’e, Sibel Özdemir’e, ve şehir dışında oldukları için arayarak desteklerini bildiren Turan Aydoğan’a, Emine Gülizar Emecan’a, Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e,İl Yöneticilerimiz Görkem Güneş’e, İl Disiplin Kurulu üyelerimiz İsmail Emre Telci’ye, Burcu Aydın’a, Adil Çiftçi’ye ve Aslıhan Sağlık’a, Başakşehir İlçe Başkanımız Deniz Bakır’a , Küçükçekmece İlçe Başkanımız Turgay Özcan’a, Avcılar İlçe Başkanımız Erdal Nas’a, Arnavutköy İlçe Başkanımız Özlem Kutbay’a, Çatalca İlçe Başkanımız  Mehmet Çoban’a, Silivri İlçe Başkanımız  Berker Esen’e, Beylikdüzü İlçe Başkanımız Taşkın Özer’e , Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’e, Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek’e, şehir dışında oldukları için arayarak destek veren Güngören İlçe Başkanımız Temel Akkoç’a, Bahçelievler İlçe Başkanımız Özgür Çelik’e, Siyasi İşlerden Sorumlu Büyükçrekmece Belediye Başkan Yardımcımız Eray Kömürcüoğlu’na, Belediye Meclis Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Şahin’e, Belediye Meclis üyelerimiz Hakan Çebi’ye, Eren Savaş’a, Rıza Can Özdemir’e, Kerim Menteşoğlu’na, Gülcan Tekdemir Demirkan’a, Tuncay Tuna’ya, Gülderen Başkan’a, Nevzat Sezen’e, Başakşehir İlçe Yöneticimiz Cenk Söbe’ye ,Kadın Kolumuza, Anakademe Yöneticilerimize , Gençlik Kolumuza Mahalle Başkanlarımıza ve parti üyelerimize teşekkür ederim dedi.

Öte yandan ilki görülen davanın ikinci duruşması 17 Mart 2022 tarihine ertelendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER