SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP’Lİ KADINLAR’DAN ÇOCUKLAR YARARINA KERMES…

CHP’Lİ KADINLAR’DAN ÇOCUKLAR YARARINA KERMES…
Bu haber 14 Eylül 2021 - 17:53 'de eklendi.

CHP Büyükçekmece ilçe Kadın kolları çocuklar yararına kermes düzenliyor. Geleneksel olarak her yıl okulların eğitime açıldığı Eylül ayında düzenlenen “Her şey çocuklarımız için” temalı kermesten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek. 

Bugün açılan kermes (15/09/2021) Çarşamba akşamına kadar devam edecek, CHP Büyükçekmece ilçe binasının önündeki cadde üzerinde kurulan kermes tezgahlarında giysisinden, yiyeceğe, hediyelik eşya ve el emeği göz nuru ürünler satış için sergileniyor.

Tüm halkı kermese davet eden CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Kermese katkısı sunanlara teşekkür ederek, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’e , Belediye Meclis üyelerimize, İlçe Yöneticilerimize, Kadın Kolu Başkanımız Saime Demirci’nin nezdinde Kadın Kolumuza  ve katkı sunan tüm arkadaşlarımıza, parti üyelerimize ve vatandaşlarımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER