SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP ESENYURT’UN YENİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU…

CHP ESENYURT’UN YENİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU…
Bu haber 20 Şubat 2024 - 10:36 'de eklendi.

CHP’nin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde adaylığını açıkladığı Ali Gökmen’in adaylığının geri çekilmesiyle “kent uzlaşısı” kapsamında  aday gösterilecek ismin Prof. Dr. Ahmet Özer olduğu öğrenildi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul’un Güngören ve Esenyurt ilçelerinde gönderdiği belediye başkan adaylarının sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı. CHP tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Parti tarafından yapılan açıklamada, yeni adaylar hakkında “CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır.” bilgisi paylaşıldı.

Ahmet Özer kimdir?

1960 yılında Van’da doğan CHP Esenyurt ilçe belediye başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilkokul ve ortaokulu Van’da, liseyi ise Diyarbakır’da tamamladı. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. Akademik kariyerine ara vermeden devam eden Özer, Hacettepe Üniversitesi’nde sosyoloji, ODTÜ’de ise “Bilim ve Siyaset Felsefesi” alanlarında yüksek lisans yaptı. 1999 yılında doçent, aynı yıl profesör unvanını aldı.

Özer, Toros Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktaydı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER