SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP ESENYURT’UN “KENT UZLAŞISI” KAPSAMINDAKİ ADAYI PROF.DR. AHMET ÖZER: BASINLA BULUŞTU…

CHP ESENYURT’UN “KENT UZLAŞISI” KAPSAMINDAKİ ADAYI PROF.DR. AHMET ÖZER: BASINLA BULUŞTU…
Bu haber 22 Şubat 2024 - 14:58 'de eklendi.

CHP Esenyurt’un “kent uzlaşısı” kapsamındaki adayı Prof.Dr. Ahmet Özer,  basın mensupları ile bir araya gelerek kendisini tanıttı ve projelerinden bahsetti.

Esenkent’te dün bir restoranda kahvaltıda basın mensuplarını ağırlayan Özer, adaylık süreciyle alakalı açıklamalarda bulunarak, Dışardan birisi olarak Esenyurt’a paraşütle geldi diyenlere tepkisini göstererek, Esenyurt’a yabancı olmadığını, her sokağını mahallesini tanıdığını söyledi. Esenyurt’u kesin kazanacaklarını sık, sık dile getiren Özer, kent uzlaşısı adayı olarak her kesimle görüşeceğini belirtti.

Gürsel Tekinin’de seçim sürecinde gelip kendisine destekte bulunacağını söyledi. CHP ilçe başkanı Hüseyin Ergin’inde katıldığı programda basının sorularını cevaplayan Özer, 2009 yerel seçimlerinde de Esenyurt’tan belediye başkan aday adayı olduğunu ama o süreçte ayağı kırıldığı için yarış dışında kaldığı bilgisini verdi.

Ahmet Özer Kimdir ?

Prof. Dr. Ahmet Özer, 1960’ta Van’da doğdu.

İlk, orta öğrenimini Van’da, lise eğitimini Diyarbakır’da bitirdi. 1986’da Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi’nde sosyoloji alanında, ODTÜ’de ise “Bilim ve Siyaset Felsefesi” alanında olmak üzere 2 master yaptı. 1999’da doçent oldu, bu yıl ise profesör. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi. Kan davası, Güneydoğu’nun sosyo ekonomik yapısı, İsrail’deki Kibutz ve Moşhavlar ile GAP Bölgesi’nin karşılaştırılması, bölgenin geleneksel yapısı ve kalkınma süreci, bölgedeki yerel yönetimlerle ilgili çalışmalar yaptı.

ESERLERİ:
“GAP ve Sosyal Değişme”, “Güneydoğu Anadolu ve GAP Gerçeği”, “Sosyal Bir Varlık Olarak İnsan”, “Modernleşme ve Güneydoğu”, “11 Eylül – ABD ve Küreselleşme”, “Tanzimat’tan Günümüze Batılılaşma ve AB”, “Doğu’da Aşiret Düzeni ve Brukanlar”, “Kentleşme ve Yerel Yönetimler” isimli bilimsel çalışmalarının yanı sıra Şehrivan isimli bir de romanı yayınlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER