SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP BÜYÜKÇEKMECE’DEN İYİ PARTİ VE GELECEK PARTİSİNE ZİYARET…

CHP BÜYÜKÇEKMECE’DEN İYİ PARTİ VE GELECEK PARTİSİNE ZİYARET…
Bu haber 27 Eylül 2020 - 14:01 'de eklendi.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak beraberinde Kadın Kolları Başkanı Saime Demirci ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  İYİ Parti ve Gelecek Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu. 

Başkan Gökbulak, İlçe kongrelerini gerçekleştiren ve tekrar ilçe başkanlığına seçilen Gelecek Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Resul Törer ve İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Burhan Karatosun’u ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Beraberinde ilçe Kadın kolları başkanı Saime Demirci ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önce ittifak ortakları İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığını ziyaret eden Başkan Gökbulak, İYİ Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilen Meral Akşener ve Kongrede yeniden ilçe başkanı seçilen Burhan Karatosun ile yönetimine başarılar dilerken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karatosun ise ittifak ortakları CHP ilçe başkanı Gökbulak ve yönetimine teşekkür etti. Sohbet havasındaki ziyarette İlçenin sorunlarını çözmek adına birlikte hareket edileceği vurgusu yapılırken, belediyenin daha iyi hizmet verebilmesi için halktan kendilerine gelen istek ve talepler doğrultusunda belediyeyle bu sorunların çözümüne katkı sunulacak.

“Hayırlı Olsun Komşu”

CHP heyeti İYİ Parti ziyaretinin ardından ise aynı zamanda Büyükçekmece’de komşu ilçe başkanılığı olduğu Gelecek Partisi’ni ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete CHP heyetinin yanı sıra Gelecek Partisi Büyükçekmece ilçe Başkanı Resul Törer, Kadın Kolları İlçe Başkanı Nuray Bozkurt ve yöneticilerde hazır bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Gelecek Partisi Büyükçekmece ilçe Başkanı Resul Törer, Başkan Gökbulak ve yönetimine  tebrik ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER