SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP BÜYÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU’NA DESTEK…

CHP BÜYÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU’NA DESTEK…
Bu haber 29 Haziran 2020 - 11:05 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezanın onanmasının ardından basın açıklaması yaptı.

CHP Büyükçekmece İlçe örgütü adına ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak imzasıyla yapılan yazılı basın açıklamasında, Kararın hukuki dayanaktan yoksun, siyasi bir karar olduğunu değerlendiriyoruz denildi.

“İşte CHP Büyükçekmece ilçe Başkanlığının Kaftancıoğlu açıklaması”

İstanbul İl Başkanımız Sayın  Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezasının istinaf mahkemesince onanmasına ilişkin Değerlendirmemizi Özetle Bilgilerinize Sunarız. Kararın hukuki dayanaktan yoksun, siyasi bir karar olduğunu değerlendiriyoruz.

Kararın, yenilenen İstanbul seçimlerinin 1. Yıl dönümü olan 23 Haziran’da açıklanmasını ilginç buluyoruz.

İktidarın artık sandıkta başarı elde edemediği, ve  sandıktan çekindiğini ,  bu uygulamalarla muhalif kesimler üzerinde sindirme politikası uyguladığı ve il Başkanımızın tabi tutulduğu muamelenin aslında şahsından çok partimize dönük bir baskı ve sindirme politikası olduğu yönünde ulusça farkındalık ve genel kanaat oluşmuştur.

Bu nedenlerle CHP Büyükçekmece İlçe Örgütü olarak İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na, Partililerimize ve Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonuna kadar sahip çıkacağız.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımla.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı

Hüseyin Gökbulak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER