SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇEVRE DERNEĞİNDEN ZEYTİN FİDESİ KAMPANYASI…

ÇEVRE DERNEĞİNDEN ZEYTİN FİDESİ KAMPANYASI…
Bu haber 03 Nisan 2024 - 10:28 'de eklendi.

Büyükçekmece Çevre Koruma Derneği ilçede zeytin ağacı fidesi dikme kampanyası başlattı. Dernek yönetimi Cumhuriyetimizin 100. Yıl çerçevesinde gerçekleştirdiği kampanya kapsamında kentsel dönüşüme giren binaların ve konut alanlarında boş kalan bahçe içerisindeki alanlara zeytin ağacı fidesini dikmeyi amaçlamaktadır.

Şimdiye kadar bir çok kentsel dönüşüme giren binaların bahçesine zeytin ağacı fidesi dikildiği bilgisini paylaşan Büyükçekmece Çevre Koruma Dernek başkanı Alaattin Cücük, ilçe belediye park bahçeler müdürlüğü ile koordine bir şekilde bu kampanyayı devam ettirdiklerini belirtti.

“İnsan Vücudu İçin Çok Yararlı”

Başkan Cücük, Dernek olarak kendilerinin de imkanları ölçüsünde bu kampanyaya fide desteği olarak çalıştıklarını belirterek, hedeflerinin ise üç bin yıl ömrü olan zeytin ağacı ve milyonlarca yıldır var olan ve ayrıca insan vücudu için en yararlı olan zeytinin fidesini Büyükçekmece ilçeden başlayarak tüm İstanbul dahiline yayılmasını hatta bu kampanyanın ülke geneline yayılmasını ümit ediyoruz dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER