SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Cengiz Kurtoğlu’ndan Çatalca’da Muhteşem Konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan Çatalca’da Muhteşem Konser
Bu haber 02 Eylül 2019 - 11:31 'de eklendi.

Yılların eskitemediği usta ses Cengiz Kurtoğlu Çatalca’daki Erguvan Festivali’nin 6. gününde hayranlarıyla buluştu.


Dillerden düşmeyen şarkılarıyla Çatalcalılara unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, sevilen şarkılarını Mehmetçik Meydanı’nı hınca hınç dolduran sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi. İstanbul’un birçok ilçesinden usta sanatçıyı dinlemeye gelen müzik severler geçmişten günümüze dek dillerden düşmeyen şarkılarla müzik yolculuğu yaşadı.

Dinleyicilerin zaman zaman cep telefonlarının ışıklarıyla da şarkılara eşlik ettiği anlarda muhteşem bir görsel şov yaşandı. Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, unutulmaz gece için sevgiye dair şarkıların sahibi usta sanatçıya teşekkürlerini sunarken, “ Cengiz Kurtoğlu demek çaresi olmayan bir hastalık demektir” sözleriyle hediyesini de takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER