SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Celaliye Çamlık Tesisi huzurun adresi oldu

Celaliye Çamlık Tesisi huzurun adresi oldu
Bu haber 30 Nisan 2019 - 11:10 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ilçeye kazandırdığı ve kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Celaliye Çamlık Yahya Kemal Beyatlı Sosyal Tesisi, Büyükçekmecelilere modern ve doğayla iç içe bir hizmeti sunuyor.

Başkan Akgün Celaliye Mahallesi’nde gerçekleştirdiği denetimleri sırasında, vatandaşların kaliteli ve cüzi fiyatlarla hizmet sunan bir sosyal tesise ihtiyaç duyduğunu fark etmesiyle hemen çalışmaları başlamıştı. Büyükçekmece Belediyesi’ne ait sosyal tesisin yapımı için, belediye hizmet alanı üzerinde yer alan metruk çay bahçesi yıkılmış, bölge halkının sosyal faaliyetlerden en iyi şekilde yararlanması için sosyal tesis yapımı başlatılmıştı. Yapımı tamamlanan ve açılışı gerçekleşen tesis, kısa sürede Büyükçekmecelilerin uğrak noktalarından biri halini aldı.

Çam ağaçlarının arasında ve deniz manzaralı  

Celaliye Çamlık Yahya Kemal Beyatlı Sosyal Tesisi arazisi çam ormanının içerisinde ve deniz manzarasıyla eşine az rastlanır bir konumda. Toplamda 13 bin 180 metrekarelik ağaçlık alan içerisinde bulunan tesis, restoranı, kafeteryası ve hizmet kalitesiyle Büyükçekmecelilerin yeni uğrak noktası olmayı başardı.

En özel alanlara sosyal tesis ve parklar yapıldı

Sosyal belediyeciliğe verdiği önem sayesinde Başkan Akgün, son bir yıl içerisinde ilçenin en özel alanlarını sosyal tesis ve park yaparak değerlendirdi. Fark yaratan belediyecilik anlayışı sayesinde Büyükçekmece’nin en değerli alanlarında yüksek katlı yapılaşma yerine, parklar, sosyal ve spor tesisleri yapıldı. Bu sayede son bir yıl içerisinde rekor sayıda sosyal tesis ve park Büyükçekmecelilerin hizmetine girdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER