SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’YA YOĞUN ZİYARETLER

ÇATALCA’YA YOĞUN ZİYARETLER
Bu haber 16 Mayıs 2022 - 12:05 'de eklendi.

Çatalca’ya yoğun ziyaretler durmaksızın devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Çatalca’da karşılayan Başkan Mesut Üner, bu haftada Cuma günü Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi, cumartesi günü ise AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi Çatalca’da karşıladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Çatalca’da oldukça yoğun programlara katılıp, ilçe halkıyla istişareler gerçekleştirdi. Çatalca programı kapsamında, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığının istişare toplantısına katılım sağlandı. İstişare toplantısının yanı sıra Kızılcaali ve Kalfa mahallelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleşip, halkla birebir istişareler gerçekleşti. Yapılan ziyaretler sırasında halkın samimi ilgi ve alakası dikkat çekti. Ziyaret heyetinin halkın samimi ilgi ve alakası karşısında oldukça sevindiği gözlendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte İlçe Başkanlığımızın istişare toplantısına katılım sağladık. İstişare toplantımızın yanı sıra Kızılcaali mahallemizde Tarımsal Kalkınma ile Sulama Kooperatiflerimizi ziyaret ettik. Kalfa mahallemizde torluklarda Abdullah abimizin yemekte misafiri olduk. Başkanımıza kıymetli ziyareti için teşekkür eder, ülkemize hizmet yolunda çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER