SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’YA YENİ SOSYAL TESİS

ÇATALCA’YA YENİ SOSYAL TESİS
Bu haber 03 Haziran 2021 - 11:43 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner, proje alanlarını ekibiyle birlikte yerinde ziyaret etmeye ara vermeden devam ediyor.

Başkan Mesut Üner’in bu seferki proje ziyaret durağı Çanakça Mahallesi oldu. Ziyarete her vakit olduğu gibi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve ziyaret edilen mahallenin Muhtarı Recai Uslu katılım sağladı.

Mahalle proje alanları ziyaretinde en çok dikkat çeken proje şantiyesi Çanakça Yaşam Alanı şantiyesi oldu. Cem Kara Yaşam Vadisinin yapımını çok büyük oranda tamamlayan ve Millet Bahçesi projesinde yolu yarılayan Başkan Mesut Üner Çanakça Yaşam Alanının yapımına da tüm hızı ile devam ediyor.

Proje alanları denetimi sonunda açıklama yapan Başkanı Mesut Üner; ‘’İstanbul’un parlayan yıldızı olmaya başlayan Çatalca’mda hizmet sevdasıyla çıktığımız bu kutlu yolda bu seferki proje ziyaret durağımız Çanakça mahallemiz oldu. Her ziyaret programımda olduğu gibi Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerim, Birim Müdürlerim ve ziyaret ettiğimiz Çanakça Mahallemizin Muhtarı Recai Uslu’da katılım sağlandı. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesinin her bir mahallesine hizmet götürmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bu anlamda göreve gelir gelmez Çanakça mahallemizde asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdik. Parke taşla birlikte yol bakım ve onarım çalışmalarını yaptık. Ata’mızın büstünde bakım ve onarım çalışmasını tamamladık. 1/1000 imar planlarını yaparak, meclisimizden onay alarak geçmesini sağladık. Çanakça mahallemizde yeni çalışma takviminde mahallemize yakışacak bir meydan kazandıracağız. Mahallemizdeki diğer önemli proje şantiyemiz olan Çanakça Sosyal Tesislerimiz sadece Çatalca’mızın değil tüm İstanbul’un çekim merkezi olacak. Sosyal yaşam alanımızda en güzel günlerinize şahitlik edecek kır düğün salonları, piknik alanları ve restoranlar var olacak. Yapımı tüm hızıyla devam eden bu önemli projemiz Çatalca halkıma hayırlı ve uğurlu olsun. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER