SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’YA YAKIŞIR EV SAHİPLİĞİ

ÇATALCA’YA YAKIŞIR EV SAHİPLİĞİ
Bu haber 23 Mart 2022 - 14:22 'de eklendi.

Yaptığı çalışmalar, durmak bilmeyen yoğun temposu ve görevinin ilk üç yılında Çatalca’ya kazandırdığı devasa hizmetlerle adından sadece ilçede değil, tüm İstanbul’da başarıyla söz ettiren Başkan Mesut Üner, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve üçüncü bölge belediye başkanlarını misafir etti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Mesut Üner, kusursuz ev sahipliği ve samimiyetiyle katılımcılar tarafından tam not aldı. Oldukça samimi ortamda geçen toplantıda Başkan Mesut Üner, gururla ilçeye kazandırdığı projelerle ilgi sunum yaparken, toplantı sonunda İstanbul ve Türkiye’nin kalkınması yolunda işbirliği ve istişare kararlığı devamlılığı mesajı verildi. Toplantı sonunda, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve üçüncü bölge belediye başkanları, Başkan Mesut Üner’e samimi ev sahipliği ve verimli toplantı için teşekkür ettiler.

Çatalca’da gerçekleşen önemli toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe riyasetinde gerçekleştirdiğimiz rutin 3. Bölge Belediye Başkanları Toplantımıza Çatalca Belediyesi olarak ev sahipliği yaptık. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER