SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’YA BİR AYDA İKİ BAKAN ZİYARETİ

ÇATALCA’YA BİR AYDA İKİ BAKAN ZİYARETİ
Bu haber 29 Kasım 2021 - 11:01 'de eklendi.

Çatalca’nın daha da büyümesi ve gelişmesi adına çalışmalarına ve temaslarına durmaksızın aralıksız devam eden Başkan Mesut ÜNER geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanı Dr. Mehmet MUŞ’u Çatalca’da karşılamıştı. Çatalca’nın bu seferki Bakan konuğu İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU oldu. İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Çatalca’da Muhtarlar toplantısına katılım sağladı.

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun Çatalca’da katıldığı Muhtarlar Toplantısı’na, İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İNCE, İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay KAYNARCA, Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ, MHP İlçe Başkanı Halit UĞUR ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf ASLAN’da katılım sağladı. Uzun süren toplantının ardından Çatalca Muhtarları, böylesine önemli ve geniş katılımlı sorunlarının çözümü için gerçekleşen toplantıdan duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Toplantının ardından İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ve beraberindeki heyet, yakında Çatalca halkının hizmetine sunulacak ve yapımı tamamlanan yeni Kaymakamlık hizmet binasında yerinde denetimlerde bulundular.

Özellikle Çatalca Muhtarlarının çok memnun olduğu İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya Çatalca‘mıza gerçekleştirmiş olduğu kıymetli ziyareti için çok teşekkür ederiz. İlçemizin büyümesi ve gelişmesi adına, her daim bizlere olan desteği için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER