SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’YA BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BİR MÜJDE DAHA

ÇATALCA’YA BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BİR MÜJDE DAHA
Bu haber 14 Ocak 2022 - 11:27 'de eklendi.

Çatalca’da göreve geldiği günden bugüne mega projeler kazandıran, kronik sorunlarını birer birer çözen Başkan Mesut Üner’den ilçe halkına bir müjde daha geldi. Başkan Mesut Üner’in İstanbul Kalkınma Ajansına hazırlayıp sunduğu projenin onaylandığı müjdesi, ilçede özellikle tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan halkta büyük bir sevinç yaşattı.

İstanbul Kalkınma Ajansı’ndan proje onayının kazanılması hiçte kolay olmadı. Proje çalışmaları aylar öncesinden başlayıp büyük bir titizlikle tamamlandı ve kalkınma ajansının onayına sunuldu. Çatalca’daki tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan halkta büyük sevinç yaşatan müjdeyi Başkan Mesut Üner sosyal medya hesaplarından tüm ilçe halkına duyurdu. Projenin imza töreni Çatalca Belediyesi’nde gerçekleşti.

Onaylanan projenin imza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yoğun girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonunda İSTANBUL KALKINMA AJANSI’na sunduğumuz projemiz kabul edildi. Proje anlaşmamız on sekiz ay olmasına rağmen, projemiz on sekiz ay bitiminden sonrada devam edecek. 15 Şubat 2022 Cumartesi başlayacak projemiz kapsamında; Kurulumunu gerçekleştireceğimiz süt entegre tesislerimizde, teknolojik imkanlar kullanılarak süt ürünlerinin üretilmesi eğitimini halkımıza vereceğiz. Tohum Selektör ve Paketleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Mısır silajında en üst teknolojimiz olacak. Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç alarak ilçemiz için durmaksızın çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Müjdeler ve hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER