SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’NIN YENİ BAŞKANI ERHAN GÜZEL

ÇATALCA’NIN YENİ BAŞKANI ERHAN GÜZEL
Bu haber 01 Nisan 2024 - 10:00 'de eklendi.

Çatalca’da belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre  CHP adayı Erhan Güzel kazandı. CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel rakibine2.874 oy fark atarak seçimi kazandı.
Zafer sonrası konuşma yapan Güzel, “Çatalca kazandı. Bu kazancın kaybedeni yok. Sandığa atılan her bir oy bu seçimin kazanını olmuştur. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk belediye başkanı olarak beni seçtiğiniz için size teşekkür ediyorum. Yüzyıllık Çatalca tarihinde emeği geçen belediye başkanlarına teşekkür ederim.

Meydanlardan taştık, Çatalcamız çok güzel oldu.
Hemşehrilerimizin teveccühü ile Çatalcamızda Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ikinci yüzyılın ilk yönetimi olduk. Tüm hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.1 Nisan’ı milat kabul edip Çatalcamızın her bir bireyin güne daha mutlu ve umutlu uyanmasını sağlayacağız.
Halkçı belediyecilik anlayışımızla, ikinci kez seçilen İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun vizyon olarak belirlediği adil, yeşil ve yaratıcılık belediyeciliği Çatalcamızın her bir zerresinde uygulayacağız.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisinin bir evladı olarak, 20. yüzyılın emperyalizme ve işgale karşı en büyük mücadelesi olan Cumhuriyetimizin tarihine geçmemizi sağlayan hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.Gurur duyacağınız bir belediye başkanı olacağım” dedi
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER