SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’NIN SPORTİF BAŞARILARI TESADÜF DEĞİL

ÇATALCA’NIN SPORTİF BAŞARILARI TESADÜF DEĞİL
Bu haber 31 Mart 2022 - 11:40 'de eklendi.

Çatalca, ilçeye kazandırılan efsane hizmetlerle dünya şehri İstanbul’da adından çokça söz ettirmeye devam ederken, Başkan Mesut Üner, her fırsatta çalışmalarının merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırdığını ifade ediyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in en önemli hamlelerinden biri ve ilçeyi adeta bir spor kenti yapan ‘’Spor Adası’’ hamlesi oldu.

Büyük önem verdiği ‘’Spor Adası’’ projesini düzenli periyodik olarak ziyaret eden Başkan Mesut Üner, yine çocuklara ve gençlere yönelik bu önemli proje şantiyesinde yerinde denetimlerde bulundu. Başkan Mesut Üner, denetimler sırasında mesleğinin mimar olmasının ve geçmişte lisanslı futbol oynamasının verdiği avantaj ve tecrübeyle şantiyenin tüm detaylarıyla ilgilendiği ve şantiye çalışanlarına talimatlar verdiği dikkatlerden kaçmadı. Böylesine önemli projenin en önemli etaplarından biri olan yarı kapalı olimpik havuzun yapımı tamamlandı ve an itibariyle beş yüz sporcu bu havuzda düzenli olarak idmanlarını gerçekleştiriyor. Geçen yıl haziran ayında temeli atılan kapalı spor salonunda ise sona çok yaklaşılırken, futbol sahası tribün yapımında önemli bir yol alındı. Başkan Mesut Üner tüm bu denetimlerinin ardından kapalı havuzdaki sporcularının idmanlarını büyük bir gurur ve sevinçle takip etti. Bugünlere gelindiğinde ise, Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kurulumunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor’da on beş branşta,  24 konusunun uzmanı eğitmen ve üç bin beş yüzü aşkın sporcu sportif faaliyetlerini gerçekleştirirken, Milli Takımlara sporcular gönderilip yurtiçi ve yurt dışında önemli başarılar ilçeye kazandırılıyor. Çatalca Belediyespor son dört ayda, biri karate diğeri güreş olmak üzere iki Balkan Şampiyonluğu Türkiye’ye kazandırıp, Çatalca’da büyük bir gurur ve sevinç yaşattı. Başkan Mesut Üner’in spor tesisleri hamleleri, ilçede kazanılan yurt içi ve yurt dışı sportif başarılarının bir tesadüf olmadığını gözler önüne serdi.

’Spor Adası’’ proje şantiye alanı ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızda hizmet dokunuşlarımıza devam ediyoruz. Spor Adası projemizin en önemli etaplarından biri olan, kapalı havuzumuzun yapımı tamamlandı ve an itibariyle beş yüz sporcumuz yüzme kurslarımızda eğitim alıyor. Geçen yıl haziran ayında temeli atılan kapalı spor salonumuzun yapımında ise sona çok yaklaşılırken, futbol sahası tribün yapımında önemli yol aldık. İşte tüm çalışmalarımızı yerinde denetleyip, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. 800 seyirci kapasiteli kapalı tribünü ve futbol sahasıyla, halkımızın dört mevsim hayallerine kulaç atacağı 930 metrekare kapalı yarı olimpik yüzme havuzuyla, Bay – Bayan soyunma Kabinleri ve Kafeteryasıyla, Basketbol, Voleybol ve Hentbol Müsabakalarının yapılacağı 3500m2 kapalı alan ve 750 seyirci kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonuyla, profesyonel spor aletlerinin bulunduğu fitness salonuyla, spor sonrası yorgunluk atılacak kafeteryaları ile ve geniş alan otoparklarıyla Spor Adamız dünya şehri İstanbul’un spor merkezi oluyor. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER