SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’NIN KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARI BAYRAMA HAZIR

ÇATALCA’NIN KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARI BAYRAMA HAZIR
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 11:30 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlığı için dezenfekte edilerek hazırlanan Kurban Satış ve Kesim Alanında incelemelerde bulundu.

Pandemi süreci boyunca ilçenin hemen her noktasında dezenfekte çalışmaları yürüten Çatalca Belediyesi ekipleri, Başkan Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda vatandaşların sağlığını korumak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Korona virüse karşı alınan önlem ve tedbirler doğrultusunda çalışmalarını yürüten Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İstanbul’un kurban satış ve kesim merkezlerinden olan Çatalca’da hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Başkan Mesut Üner’in bizzat incelemelerde bulunduğu Kurban Satış ve Kesim Alanları, ekipler tarafından dezenfekte edilerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

Tüm vatandaşların sağlıklı bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, herkesi korona virüs salgını ile mücadelede önlem ve tedbirlere hassasiyetle uymaya davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER