SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’NIN KÜÇÜK PİYANİSTLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

ÇATALCA’NIN KÜÇÜK PİYANİSTLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI
Bu haber 10 Haziran 2022 - 11:44 'de eklendi.

“Belki de geleceğin en ünlü sanatçıları, sporcuları bizim çocuklarımız” diyen Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca’da çocukları tiyatrodan müziğe, spordan halk oyunlarına kadar birçok branşta kurslarla buluşturuyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede çocuklara eğitim desteği yanında gelişimlerine katkı sağlayacak ve aynı zamanda çocukların yeteneklerinin keşfedilmesini sağlayacak çalışmalara imza atıyor.

Kültür Müdürlüğü bünyesinde sanat, spor, halk oyunları gibi dallarda açılan kurslarda eğitim alan her biri birbirinden yetenekli çocuklar sene sonu gösterilerinde yeteneklerini bir bir sergiliyor.

Performanslarıyla profesyonel sanatçıları aratmadılar

Piyano kursuna devam ederek Eğitmenleri Esen Babacan’dan piyano eğitimi alan çocuklar, Piyano Dinletisinde sergiledikleri performanslarıyla profesyonelleri aratmadı.

Tek tek sahne aldıkları ve çaldıkları ezgilerle izleyenleri büyüleyen küçük piyanistler ayakta alkışlanırken, sertifika alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER