SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’NIN 39 MAHALLESİNDE KURBAN ATIK KUYULARI AÇILDI

ÇATALCA’NIN 39 MAHALLESİNDE KURBAN ATIK KUYULARI AÇILDI
Bu haber 29 Temmuz 2020 - 10:57 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşların sağlık, huzur, mutlulukla dolu bir bayram geçirmesi için ilçe genelinde bayram hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Ekipler tarafından ilçenin 39 mahallesine kurban atık kuyuları hazırlandı.

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli” diyerek, pandemi süresince gerekli tüm tedbirleri yoğun bir mesai harcayarak aldıran Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaklaşan Kurban Bayramı içinde ekiplere gerekli tedbirleri aldırıyor.

Kurban atıklarının insan ve çevre sağlığına zarar vermemesi ve hijyen sağlanabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, 39 mahallede tespit edilen muhtelif yerlere, kurban atık kuyuları açımı gerçekleştirildi. Vatandaşların kurban atıklarının toplanacağı bu kuyular yine belediye ekipleri tarafından kapatılarak bertaraf edilecek.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm ilçeye sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerken Kurban Kesim Merkezleri dışında kurban ibadetini gerçekleştirecek vatandaşların kurban atıklarını bu çukurlara atmasını özellikle ve önemle rica ettiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER