SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çatalca’lı Sporcular Kırkpınar’da

Çatalca’lı Sporcular Kırkpınar’da
Bu haber 09 Temmuz 2019 - 12:14 'de eklendi.

Bu yıl 658. düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde heyecan sona erdi. Çatalca’lı 40 sporcunun  yer aldığı güreşlerde  Belediye Başkanı  Mesut Üner, Belediye Genel Koordinatörü Yasin Halit Aksoy, Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Hakan Göl, Muratbey Mahalle Sorumlusu ve Meclis Üyesi Lokman Naroğlu ile beraber Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı alanda; belediye bünyesinde yer alan güreşçilere destek olmak amacıyla yerinden takip ettiler.

Bu yıl 658. düzenlenen Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde; Belediye bünyesinde yer alan sporculardan Yıldıray Pala Deste küçük boyda 2.lik kürsüsüne çıkarken, Emirhan Giral minik 2 boyda 3.lük kürsüsüne çıktı. Furkan Has ise ayak boyunda 3. oldu.
Çatalca Belediyesi bünyesinde yer alan sporculardan Murat Gonca ile Engin Aktaş çeyrek finale kadar gelirken madalyayı son bir maç kala kaybettiler.
Başkan Mesut Üner yaptığı açıklamada ”Çatalcamızı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın alınlarından öpüyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER