SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DAN ELAZIĞ VE MALATYA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULDU; YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN KONVOY YOLA ÇIKTI

ÇATALCA’DAN ELAZIĞ VE MALATYA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULDU; YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN KONVOY YOLA ÇIKTI
Bu haber 31 Ocak 2020 - 11:01 'de eklendi.

Çatalcalılar onlarca kişinin hayatını kaybettiği ve binlerce kişinin yaralandığı depremin ardından Belediye Başkanı Mesut Üner önderliğinde tek yürek oldu.

Elazığ ve Malatya’da can kayıplarına ve yaralanmalara yol açan deprem felaketi sonrası Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öncülüğünde düzenlenen yardım ve destek kampanyasına Çatalcalılar büyük ilgi gösterdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Belediye Meclis Üyesi Süheyla Topçu  ilçedeki STK’ların koordinesinde gerçekleştirilen yardım ve destek kampanyasında nakdi yardım kabul edilmedi. Yapılan çağrının ardından vatandaşlar tarafından 3 gün boyunca gecenin geç saatlerine kadar Çatalca Belediyesi Kültür Evi’ne çok sayıda yardım paketi getirildi.

Çocuklarımızın duyarlılığı hem mutlu etti hem duygulandırdı

Vatandaşların büyük duyarlılık göstererek katıldığı kampanyada küçücük yaşlarında kardeşliğin değerini bilen yüzlerce çocuk da, kendi oynadığı oyuncağı Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerine ‘Yalnız değilsin, burada seni düşünen biri var” gibi çeşitli notlar eşliğinde gönderdi.

Çeşitli kuru gıdalar, bebek mama ve bezleri, biberonlar, oyuncaklar, giysiler, temizlik maddeleri ve battaniye, yorgan gibi kış mevsiminde ihtiyaç duyulan ürünlerin yer aldığı yardımlar; Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner, Meclis Üyesi Süheyla Topçu, gönüllüler ve belediye ekiplerince kategorilere ayrılarak paketlendi.

AFAD yetkililerinden bölgenin ihtiyaç listesi alınarak o yönde hazırlanan kolilerin yanı sıra Çatalcalı Kaynak Suyu İşletmeleri de 2 tır su bağışında bulundu.

Kampanyada emeği olan herkese teşekkür ediyorum

3 tırdan oluşan yardım konvoyu belediye önünden Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mesut Üner, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve esnafların katılımıyla Çatalca İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi tarafından yapılan dualarla uğurlandı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yardım konvoyunu uğurlarken yaptığı konuşmada, “Belediye Meclis Üyemiz Süheyla Topçu ve ilçemiz esnaflarından Ayşegül Öğe kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Onların duyarlılık göstererek başlattığı kampanyayı genişleterek sürdürdük. Böyle zor günlerde birlik beraberlik içinde olduğumuz için bir kez daha tüm vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, STK’larımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize, personelimize teşekkür ediyorum. Herkesin bu kampanyada emeği var. Allah bir daha böyle acı ve zor günler göstermesin” şeklinde konuştu.

Yarın bölgeye ulaşacak olan yardım tırları, Yardım Komisyonu görevlilerince, Elazığ Valiliğinin koordinasyonunda oluşturulan yardım toplama merkezine, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca halkının geçmiş olsun dilekleri iletilerek teslim edilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER