SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA YOL BAKIM ve ONARIM ÇALIŞMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÇATALCA’DA YOL BAKIM ve ONARIM ÇALIŞMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bu haber 14 Haziran 2021 - 14:43 'de eklendi.

Makamından çok sahada olmasıyla tüm Çatalca halkının beğenisini ve takdirini alan Başkan Mesut Üner, sadece saha ziyaretleriyle kalmıyor, aynı zamanda sahada gördüğü sorunların çözülmesini sağlıyor.

Bu anlamda Çatalca’da Gökçeali, Subaşı ve Çakıl mahallelerinde daha önceden tespit edilen alanlarda asfaltlama çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar sonucu üç mahallede toplamda 2790 ton asfalt dökümü sağlandı. Asfaltlama çalışmaları plan ve program dahilinde tüm mahallelerde yapılacağı bilgisi yetkililerden alındı.

Asfaltlama çalışmaları sırasında bizzat yerinde denetimlerde bulunan Başkan Mesut Üner, yapılan asfaltlama çalışmaları sonrasında yaptığı açıklamalarda; ‘’Dünya şehri İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda halkımın konforlu yollarda seyahat etmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çalışma dönemimiz içinde plan ve programla ulaşmadığımız mahallemiz kalmayacak. Gökçeali Mahallemiz Pekmezci Sokak yolunda 700m. , Subaşı Mahallemiz Karasu Caddesi yolunda 805m. ve Çakıl Mahallemiz Eker Sokak yolunda 1593m. alana toplamda tam 2790 TON ASFALT DÖKÜMÜ GERÇEKLEŞTİRDİK. Çatalca’mıza Hayırlı Olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER