SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA YOĞUN KAR TEMİZLİK EKİPLERİNİ DURDURAMADI

ÇATALCA’DA YOĞUN KAR TEMİZLİK EKİPLERİNİ DURDURAMADI
Bu haber 18 Şubat 2021 - 17:10 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in dur durak bilmeyen hizmet anlayışı doğrultusunda çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışında da görevlerini eksiksiz yerine getirdi.

 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle oluşturduğu Kar Koordinasyon Merkezi’ne bağlı olarak çalışan ekipler, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Koordinasyon Merkezi kontrolünde tuzlama ve kar küreme işlemlerine kar yağışının başladığı ilk andan itibaren başlayan ekipler arasında yer alan Temizlik Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir performans sergileyerek ilçede atık toplama görevlerini de ihmal etmedi.

Hizmette Saatlerin Mevsimlerin Önemi Yok

Karla mücadele sırasında mahallelerde çöp konteynerlerinin boşaltılması işlemini yoğun kar yağışına rağmen sürdüren ekipler gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaldırımları kardan arındırılarak vatandaşların ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması için mücadele etti.

“Çatalca’mıza hizmet etmekte bizler için gecenin, gündüzün hiç bir saatin, soğuğun, sıcağın hiç bir mevsimin ayrımı yok” şeklinde konuşan Başkan Mesut Üner, karla mücadele konusunda saat mefhumu gözetmeksizin çalışan ekiplere teşekkür ettiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER