SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA YİNE TARİH YAZILIYOR

ÇATALCA’DA YİNE TARİH YAZILIYOR
Bu haber 18 Mart 2022 - 12:15 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte Çatalca tarihi günler yaşamaya devam ediyor. Çalışmalarının merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandıran Başkan Mesut Üner göreve gelir gelmez Çatalca Belediyespor’un kurulumunu gerçekleştirdi. İlçede gerçekleşen böylesine önemli spor hamlesi, sadece Çatalca’da değil tüm spor camiasında ses getirdi.

 

Bugünlere gelindiğinde ise Çatalca Belediyespor, 15 farklı branşta konusunun uzmanı 24 antrenör ile 76 Bin 131 nüfuslu Çatalca’da 3500 sporcuya spor yapma imkanı sağlıyor. Yakın dönemde Çatalca Belediyespor’lu sporculardan iki sporcunun Çatalca ve Türkiye’ye iki Balkan Şampiyonluğu getirmesi yapılan çalışmaların ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor. Ayrıca Milli Takımlara Çatalca’dan birçok branşta sporcular gönderiliyor. Tüm başarılı spor hamleleri ilçede ve bölgede konuşulurken, Başkan Mesut Üner’den Çatalca tarihinde görülmeyen bir spor müjdesi hamlesi daha geldi. Çatalca Belediyespor bünyesinde Kadın Futbol Takımı kuruldu. Bu yıl üçüncü ligde sezona başlayacak takım, cumartesi günü oynanacak ilk resmi maç öncesi Başkan Mesut Üner’in moral yemeğinde keyifli ve neşeli anlar yaşadı.

Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı yemek organizasyonu sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez kurulumunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor takımımızda an itibariyle 15 farklı branşta,  konusunun uzmanı 24 eğitmenimiz ile 3500 sporcumuz başarılı spor hayatlarına devam ediyor. Çatalca Belediyespor kulübümüzde yine tarih yazdık ve ilçe tarihimizde ilk kez Kadın Futbol Takımı #kurduk. Kuruduğumuz Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımız Cumartesi ilk resmi maçımıza çıkacak. İlk maçımız öncesi sporcularımızla moral yemeği organize ettik. Organizasyon sırasında, yarınlarda gelecek başarı sporcularımızın gözlerinden okunuyordu. Bu sene 3. Ligden başlayacağız ve iki yıl içinde 1. Lige çıkacağız. Kararlıyız. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya duyacak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER