SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA “YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR” ETKİNLİĞİ YAPILDI

ÇATALCA’DA “YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR” ETKİNLİĞİ  YAPILDI
Bu haber 31 Mart 2021 - 11:22 'de eklendi.

 İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ’Önce Yaya’ projesi kapsamında Çatalca’da yaya geçitlerinde, “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” etkinliği gerçekleştirildi.

81 ilde eş zamanlı başlayan etkinlik kapsamında dün itibari ile Çatalca Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak kara yolları üzerindeki yaya geçitleri boyandı ve yaya önceliğinin hatırlatılması amacıyla önce yaya yazıları kırmızı renkle yazılarak etkinliğin başlangıcına start verildi.

Çatalca Cumhuriyet Meydanında  yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ,  Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Erçin ve İkram Kaya olmak üzere ilçe protokolü ve belediye tarafından kendilerine hediye edilen “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimiz” yazan tişörtleriyle ve ellerinde taşıdıkları dövizleriyle öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte yaya geçidine kırmızı şerit çekilerek farkındalık oluşturulurken, “Öncelik hayatın, öncelik yayanın” sözleri ile başlayan trafikte yaya önceliği seferberliği uygulamayla sürücülere “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” mesajı verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER