SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA YAYA GÜVENLİĞİ NÖBETİ!

ÇATALCA’DA YAYA GÜVENLİĞİ NÖBETİ!
Bu haber 03 Ekim 2019 - 11:16 'de eklendi.

Tüm yurtta olduğu gibi Çatalca’da da “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” kampanyası doğrultusunda  trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için nöbet tutuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için hazırlanan “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” kampanyası doğrultusunda ülke genelinde eş zamanlı olarak uygulanan nöbet Çatalca’da da gerçekleştirildi.

Çatalca Ferhatpaşa İlkokulu önünde bulunan yaya geçidinde saat 13.00’da başlayan nöbete Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Garnizon Komutanı yanı sıra ilçe dışında olması nedeniyle programa katılamayan Belediye Başkanı Mesut Üner’i temsilen belediye başkan yardımcılarıve ilçe protokolu katılım gösterdi.

Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın

‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık etkinliği ile  trafikte yaya önceliğine dikkat çekilirken aynı zamanda da “Sürücüler, görevli bir kişi veya ışıklı trafik işareti bulunmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermek zorundadır.” şekline getirilen 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 74’üncü maddesinde yapılan değişik hatırlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER