SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SPORCULAR MUTLU VE MESUT

ÇATALCA’DA SPORCULAR MUTLU VE MESUT
Bu haber 21 Haziran 2021 - 11:31 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bugüne, her fırsatta yaptığı ve yapacağı projelerinin merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarla gençleri konumlandıran Başkan Mesut Üner, bu anlamda tesisleşme hamleleriyle beraber, sportif başarılar ilçeye kazandırırken, geçtiğimiz hafta ilk idmanlarını ziyaret ederek Kadın Futbol Takımının kurulduğunu tüm Çatalca, İstanbul ve Türkiye spor camiasına müjdelemişti.

Kurulumunu gerçekleştirdiği Kadın Futbol Takımına, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar ile Gençlik ve Spor Müdürü Selçuk Babaoğlu’nun da katılım sağladığı mangal organizasyonu gerçekleştiren Başkan Mesut Üner’in, sporcuların başarıya olan inançları ve aile ortamını gördükçe sevinci görülmeye değerdi. Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı sporcuları da bu keyifli organizasyon için Başkan Mesut Üner’e teşekkür ederken, tüm Çatalca’ya başarı sözü verdiler.

Düzenlenen mangal organizasyonunun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Geçtiğimiz hafta ilk idmanlarını ziyaret ederek, ÇatalcaBelediyespor bünyesinde kurulumunu tüm Çatalca, İstanbul ve Türkiye’ye müjdelediğimiz Kadın Futbol Takımımıza mangal organizasyonu düzenleyerek, birlik ve beraberlik ruhuyla büyük bir aile olduğumuzu ifade ettik. Sadece Kadın Futbol Takımımız değil, Çatalca Belediyespor bünyesinde 14 farklı branşta spor yapan 2000 evladımız, ailelerinin bizlere emaneti ve başımızın tacıdır. Başarıya giden zorlu spor yolculuklarında asla yalnız yürümeyecekler. Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Uçar ile Gençlik ve Spor Müdürümüz Selçuk Babaoğlu’nun da katılım sağladığı bu keyifli organizasyonda sporcu kardeşlerimin başarılı işler çıkaracağı gözlerinden okunuyordu. Biliyor ve inanıyoruz ki Türk Kadınının gücünü, kuvvetini ve istediğinde neler yapacağını tüm Dünya vizyonuna Çatalca’mızdan göstereceksiniz. YENİ KURULUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇATALCA BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ ÇATALCA, İSTANBUL ve ÜLKE SPORUMUZA HAYIRLI OLSUN.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER