SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SPOR VE SPORCULAR ÇOK ŞANSLI

ÇATALCA’DA SPOR VE SPORCULAR ÇOK ŞANSLI
Bu haber 16 Kasım 2022 - 11:09 'de eklendi.

Mesleğinin mimar olmasının yanı sıra, Çatalca’da yıllarca futbol oynamasıyla da tanınan, bilinen ve sevilen Başkan Mesut Üner’den, ilçedeki spor kulüplerine muhteşem bir destek geldi. İlçedeki spor kulüplerine her zaman tam destek veren Başkan Mesut Üner, spor kulüplerine bu sefer nakdi destekte bulunup, ilçedeki tüm sporseverlerin yine alkışını ve takdirini kazandı.

Başkan Mesut Üner’in belediyedeki makam odasındaki toplantıya; Çanakça, Karacaköy, Kestanelik, Nakkaş ve Gökçeali Spor Kulüp Başkanları, Çatalcaspor Başkanı ve Meclis Üyesi Hasan Gökçe ile Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı ve Meclis Üyesi Lokman Naroğlu katılım sağladı. Samimi ortamda gerçekleşen toplantıda kulüp başkanları  ve yöneticileri, kendilerine her daim yaptığı desteklerden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür etti. Toplantının sonunda Başkan Mesut Üner, kulüp başkanları ve yöneticilere nakdi destek çeklerini bizzat teslim etti.

İlçedeki spor camiasının temsilcileriyle gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Üner; ‘’Çanakça, Karacaköy, Kestanelik, Nakkaş ve Gökçeali mahallelerimizin spor kulüplerine nakdi destekte bulunduk. Nakdi desteğimizin haricinde, kulüp başkanlarımızdan gelen talepler doğrultusunda,  başta servis ihtiyaçları olmak üzere diğer ihtiyaçlarının karşılanacağının müjdesini verdik. Çatalca’mızda spor ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm kulüplerimize başarılar dilerim. Hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER