SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SPOR CAMİASI ÇOK ŞANSLI

ÇATALCA’DA SPOR CAMİASI ÇOK ŞANSLI
Bu haber 06 Mayıs 2022 - 11:22 'de eklendi.

Mesleğinin mimar olmasının yanı sıra, Çatalca’da yıllarca futbol oynamasıyla da tanınan, bilinen ve sevilen Başkan Mesut Üner’den, ilçedeki spor kulüplerine muhteşem bir destek geldi. İlçedeki spor kulüplerine her zaman tam destek veren Başkan Mesut Üner, spor kulüplerine bu sefer nakdi destekte bulunarak, ilçedeki tüm sporseverlerin alkışını ve takdirini kazandı.

Başkan Mesut Üner’in belediyedeki makam odasındaki toplantıya; Subaşı, Akalan, Gümüşpınar, İzzettin, Yalıköy, Karacaköy, Çanakça, Dağyenice ve Ormanlı Spor Kulüp Başkanlarıyla, Yöneticileri ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan katılım sağladı. Samimi ortamda gerçekleşen toplantıda kulüp başkanları ve yöneticileri, kendilerine her daim yaptığı desteklerden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür etti. Toplantının sonunda Başkan Mesut Üner, kulüp başkanları ve yöneticilerine nakdi destek çeklerini bizzat teslim etti.

İlçedeki spor camiasının temsilcileriyle gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Spor camiasının içinden gelen ve yıllarca futbol oynamış bir kardeşiniz olarak, spor ve sporcu camiasının sorunlarını çok yakından takip etmeye çalıştım. Mümkün olduğu kadar yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak, en samimi dostlukları biriktirmesi için spor ve sporcularımızın her zaman yanında oldum, yanında olmaya da sonsuza kadar devam edeceğim. Bugünde spor kulüplerimize nakdi destekte bulunup, çeklerini kendilerine teslim ettik. Tüm kulüplerimize hayırlı ve bereketli olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER