SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SİT ALANINDA BULUNAN METRUK YAPILARDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINIYOR

ÇATALCA’DA  SİT ALANINDA BULUNAN METRUK  YAPILARDA  GÜVENLİK ÖNLEMLERİ  ALINIYOR
Bu haber 26 Aralık 2019 - 9:45 'de eklendi.

Birçok tarihi yerleşim yerlerine sahip olan Çatalca’da, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatlarıyla tarihi  SİT alanında bulunan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binalarda güvenlik önlemleri alındı.

Sahipleri tarafından terk edilmiş ya da kullanılmayan metruk binalar, genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz ederken görüntü kirliliği yaratmasının yanı sıra sosyal risklere de yol açıyor.

Kaleiçi Mahallesinde bulunan tarihi tescilli metruk binalarda yıkım çalışmaları gerçekleştirilemediği için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerekli güvenlik önlemlerini almak için yoğun çalışmalar yürütülüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler tarafından vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden bu binalarda güvenlik önlemleri alındı. Kötü amaçlar için kullanılmasına da engel olmak için  kapı ve pencereleri kapatılarak içine girişleri engellenen binaların çevresi demir bariyerlerle
koruma amaçlı kapatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER