SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SEVİMLİ DOSTLARIN CAN YOLDAŞLARI UNUTULMADI

ÇATALCA’DA SEVİMLİ DOSTLARIN CAN YOLDAŞLARI UNUTULMADI
Bu haber 27 Nisan 2021 - 10:51 'de eklendi.

Dünya Veteriner Hekimleri Birliği tarafından 2000 yılından bu yana her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü kutlanan ‘’Dünya Veteriner Hekimler Günü’’ Çatalca’da Başkan Mesut Üner tarafından unutulmadı.

 Kutlama Programının İlk Durağı İlçe Tarım Müdürlüğü oldu…

Başkan Mesut Üner’in Veteriner Hekimleri kutlama programı İlçe Tarım Müdürü Kadir Güngör’ün de hazır bulunduğu İlçe Tarım Müdürlüğü makamı oldu. Kutlama programında İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekimlerde yer aldı. Programın sonunda günün anısına Başkan Mesut Üner Veteriner Hekimlere hediyelerini bizzat takdim etti.

Çatalca Belediyesi Veteriner Hekimleri Ziyaret Programında Dahil oldu…

İlçe Tarım Müdürlüğü’nde ki kutlama programının ardından Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasında Belediye bünyesinde ki Veteriner Hekimler ile bir araya gelindi ve günün anısına Başkan Mesut Üner tarafından hediyeleri takdim edildi.

İlçede Kliniklerinde Görevini İcra Eden Veteriner Hekimlerde ziyaret edildi…

İlçe Tarım Müdürlüğü ve Belediye Sağlık Müdürlüğünde görev alan Veteriner Hekimler ziyaret edildikten sonra, Çatalca’da şahsi kliniklerinde görevlerini icra eden Veteriner Hekimler yerlerinde ziyaret edilerek günleri kutlandı ve günü anısına hediyeleri takdim edildi.

Çatalca’da Görevinin Yaşayan Efsanesi Unutulmadı…

Kutlama programlarının son bölümünde ise ilçe halkının çok sevdiği ve görevinin duayen ismi Veteriner Hekim Ali Ayvallı ile Başkan Mesut Üner bir araya geldi. Buluşma sırasında duygusal anlar yaşandı. Duayen ve sevilen isim Veteriner Hekim Ali Ayvallı böyle bir günde Başkan Mesut Üner’in kendisini unutmamasından duyduğu sevinci ve memnuniyeti duygusal sözler ile ifade etti. Ayvallı’nın açıklamalarının ardından söz alan Başkan Mesut Üner ;              ‘’Görevini çok zorlu şartlarda icra eden  sevimli dostlarımızın canını ve sağlığını emanet ettiğimiz Veteriner Hekimlerimizi ziyaret ederek Dünya Veteriner Hekimler Günlerini kutladık. Bu kutlama programında ilçemizde sevilen görevinin yaşayan efsane ve duayen ismi Ali Ayvallı hocamızı unutmamız mümkün olamazdı. Bu vesile ile bugün ki ziyaret programlarımızda bizleri sıcak ilgi ve alaka ile karşılayan ilçemizde ki Veteriner Hekimlere ve duayen Hocam Veteriner Hekim Ali Ayvallı’ya bizlere kendisi ile bir araya gelme imkanı sağladığı için çok teşekkür ederim. Pandemi şartları bittiğinde değerli Veteriner Hekimleri Hocalarımızda daha iyi programlarda bir araya geleceğiz.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER