SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SEVİMLİ DOSTLAR YALNIZ DEĞİL

ÇATALCA’DA SEVİMLİ DOSTLAR YALNIZ DEĞİL
Bu haber 05 Ekim 2021 - 10:59 'de eklendi.

Çatalca’da ilçeye kazandırdığı önemli projelerin yanı sıra özel gün ve haftalara verdiği değerle dikkat çeken Başkan Mesut ÜNER, çalışma arkadaşlarına verdiği talimatla ‘’4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’’ etkinliklerine eksiksiz olarak hazırlanılmasını sağladı.

HAZIRLIKLAR GÜNLER ÖNCESİNDEN BAŞLADI

‘’4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’’ etkinlikleri kapsamında, Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri günler öncesinden çalışmalara başladı. Etkinlik programı için günler öncesinden hazırlanan plan ve programlar ilçe genelinde yapılan etkinliklerle eksiksiz tamamlandı.

HAYVAN SEVGİSİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN ÖZEL BOYAMA KİTABI HAZIRLANDI

Başkan Mesut ÜNER’in talimatlarıyla Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Çatalca’daki yarınların teminatı çocukların var olan hayvan sevgisini yükseltmek için, içerisinde Başkan Mesut ÜNER’in mesajının bulunduğu özel olarak hazırlatılan boyama kitabı hazırlandı. Özel olarak hazırlanan boyama kitabının ön sözünde Başkan Mesut ÜNER şu sözleri kaleme aldı; ‘’SEVİMLİ DOSTLARIMIZ ÇATALCA’MIZDA ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEK. Sevimli dostlarımızı ve doğayı sevmek insanoğlu için çok önemli bir erdemdir. Sevimli dostlarımız ve doğa bizlere yaşadığımız dünyada en önemli emanetlerdendir.  Sevgili çocuklar, hayvan ve doğa sevgisi o kadar önemlidir ki, ruhunda hayvan ve doğa sevgisi olmayan çevrelerden her zaman uzak durmanızı sizlere tavsiye ederim. Zira hayvanlara ve doğaya karşı acımasız olan kişi, asla iyi bir insan olamaz. Bu duygu ve düşüncelerden hareketle, İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda zorlu yaşam şartlarında sevimli dostlarımızın yalnız yürümesine asla izin vermedik, izin vermeyeceğiz de. Özellikle zorlu pandemi şartları ve tam kapanma dönemlerinde olmak üzere, her zaman ilçemiz sınırları içinde bulunan sevimli dostlarımızı sağlık, barınma ve beslenme ihtiyaçlarında hiç yalnız bırakmadık. Yarınlarda da bu anlamda asla yalnız bırakmayacağız. Yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar, hayatınız boyunca yüreğinizden doğa ve hayvan sevgisini de eksik etmeyin. Sizlere bu önemli farkındalığı hatırlatmak için, ‘’4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’’ etkinlikleri kapsamında boyama kitabımızı hazırladık ve sizlerin beğenisine sunduk. Umuyoruz ki boyama kitabımızla sizler keyifli anlar yaşarken, yüreğinizdeki var olan hayvan sevgisini daha da artmasına vesile oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle yarınlarımızın teminatı siz kıymetli çocuklarımızı ve ailelerinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, ‘’4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’’ tüm Çatalca’mıza hayırlara vesile olması umudu ve dileğiyle kutlu olmasını temenni ediyorum.’’

 KEDİ MAMASI, KÖPEK MAMASI ve BOYAMA KİTABI DAĞITIMI SAĞLANDI

Çatalca’daki tüm okullardaki anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine, sevimli dostlara öğrenciler tarafından dağıtılmak üzere kedi maması ve köpek maması dağıtımı sağlandı. Aynı zamanda öğrencilere özel olarak hazırlanan boyama kitapları dağıtımı da sağlandı.

HAYVAN SEVGİSİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Ferhatpaşa İlkokulundaki öğrencilere Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde görevli Veteriner Seçil AKBULUT tarafından hayvan sevgisi üzerine sunum yapıldı. Sunumu öğrencilerin keyifli takip ettiği dikkat çekti. Sunum sonrası öğretmen ve öğrenciler bu kıymetli sunum için Başkan Mesut ÜNER riyasetinde tüm Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.

Gün boyunca gerçekleşen etkinlikler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’ÇATALCA’MIZDA SEVİMLİ DOSTLARIMIZ ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEK. ‘’4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’’ etkinlikleri çerçevesinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızda var olan hayvan sevgisini yükseltmek için yoğun programlar hazırladık. Çatalca’mızdaki 2500’e yakın Ana Sınıfı ve İlk Okul Birinci Sınıf tüm öğrencilerimize Çatalca Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğümüzdeki ekip arkadaşlarımız tarafından hayvan sevgisini yükseltmek için sevimli dostlarımıza dağıtılmak üzere Kedi Maması, Köpek Maması ve Öğrencilerimize Özel Hazırlatılan Boyama Kitabı dağıtımı sağladık. Ayrıca Ferhatpaşa İlkokulumuzda Çatalca Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimimiz Seçil Akbulut tarafından hayvan sevgisi üzerine sunum gerçekleştirildi. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın hayvan sevgisini yükseltmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Sevimli dostlarımız Çatalca’mızda asla yalnız yürümeyecek.’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER