SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA’DA SAĞLIK VE HAYAT VAR

ÇATALCA’DA SAĞLIK VE HAYAT VAR
Bu haber 27 Temmuz 2021 - 11:49 'de eklendi.

Yaptığı başarılı projelerinin dışında, Çatalca’da Sosyal Belediyeciliğin her anında var olunması için çalışmalarına titizlikle yön veren Başkan Mesut Üner, sağlık alanında yaptığı çalışmalarla da yine gönüllerde taht kurdu.

Çatalca’da evinden çıkamayacak durumda olan ve maddi anlamda evinde özel fizik tedavi olma imkanı olmayan vatandaşların sorununu Başkan Mesut Üner çözüme kavuşturdu. Belediye bünyesinde istihdam edilen Fizyoterapistler, tedavi ihtiyacı olan vatandaşlara evlerinde tedavi programları uygulamaya başladı.

Tedavi programına başlanan vatandaşlardan Bayram Köse, kalp ameliyatı sonrası yatağa bağımlı kalarak yürüme zorluğu çektiği için, yataktan kalkamıyordu. Belediye Halkla İlişkiler Birimi aracılığıyla randevu programı sonucu başlanılan ve altı hafta boyunca devam eden tedavi sonucu Bayram Köse yatağa bağımlılıktan kurtuldu ve yürümeye başladı. Başarılı geçen tedavi sonrası Nafiye ve Bayram Köse çifti Başkan Mesut Üner’e hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Bu güzel haber sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Biz teşekkür ederiz Nafiye teyzem, Bayram amcam biz teşekkür ederiz. İlk etapta bu önemli Sosyal Belediyecilik çalışmalarına 2 uzman fizyoterapistimizle başladık. Bugüne kadar ilçemiz genelinde 70’in üzerinde talep geldi ve bu taleplerin tamamı yerinde ziyaret edildi. Bu vatandaşlarımızın arasından 25 vatandaşımızın hastaneye gidemeyecek veya evinde Fizik Tedavi hizmeti alma maddi imkanı olmadığını tespit ettik ve 25 vatandaşımıza düzenli olarak evlerine tedaviye gidiyoruz. Geldiğimiz noktada Bayram amcamızın tedavilerimiz sonrası yürümeye başlaması oldukça sevindirici. Birlikte Çatalca’yız diyerek hastalıkta ve sağlıkta vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sağ olun var olun kalın sağlıcakla.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER